laupäev, 21. juuni 2008

light wind friistail ruulib:)

püünsi. 6,5/200. 2h. äärmiselt kena purjekeerutamise päev. ilm oli soe, tuult parasjagu ja esimesel tunnil tõstis järk-järgult, mis tähendas, et sai manööverdamisi aina suurema tuulega proovida. heli-tack on ennast suure laua peal ammendanud, up360 tuleb ka lihtsalt, proovisin ka esimesed õrna tuule backwind gybe'id. backwind sõit tuli ka hästi ja tundsin ennast üleüldse laua peal palju kindlamalt kui üleeile. kui olin tund aega vees olnud, tõi vihmapilv natukeseks ajaks täitsa ilusa tuule, mille abil ka esimsed triibud selle lauaga tehtud said.. mu esimene formula kogemus:P väga äge on sellise panniga täiesti sileda vee peal paarutada:) vahepeal tuli ka selline rahehoog, et silmi lahti teha ei saanud ja suu oli lund täis.. põhjamaa ikkagi ju:)

kui pilvealune suurem tuul otsa sai, puhus jälle parajalt igasuguse trikitamise jaoks. siis läksin juba päris julgeks ja hakkasin asju kombineerima ja kiiremini sooritama. ja täitsa õnnestus.. ainult jalgade töö on veel selline tudisev saja-aastase memme taidlemine. pärast tuli veel meelde, et ka heli-tacki ajal saab clew alt läbi ronida ja proovisin veel natuke kõike, mis pähe tuli ja tõdesin, et olen nüüd selles distsipliinis talvise margarita laagri lõpuga samal tasemel.. järgmine kord tuleb hakata midagi põnevamat välja mõtlema.

muide kõva tuulega ei oska üldse tänulik olla, et sääski ei ole. tänase vaiksema tuulega oli. vastikud putukad. asjade kokkupanemise jooksul võeti mult hinnanguliselt pool liitrit verd.. ja siis nad võtavad kätte ja lähvad teevad kümme miljonit sääsebeebit, kes omakorda tülitama tulevad. vastikud vastikud putukad.

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar