laupäev, 25. mai 2013

ikka veel ei ole suvi

pozo | 5,0;4,2/75 | 2h10min

hommikul tuli merd vaadates isu ja läksin vette. neljane ja viiene olid mõlemad variandid, valisin viiese. läks õnneks, tuul kukkus juba rigamise ajal ja jätkas kukkumist terve sõidu vältel. algul oli pingul viiene paras, varsti pidi järele andma ja lõpus oli häda käimasaamisega.

lainet polnud üldse. tsopp hoppi polnud ka kuskilt võtta.. edasitagasi saagimine. kokku 40 mintsa. isu ei saanud täis.

õhtapoole uuesti. nüüd oli pingul neljane paras. mingi laine hakkas vaikselt tekkima, aga erikuradi tsopine oli kõik.. algul veel tegelt oli kuidagi tehtav, aga lõpupoole läks palju hullemaks ja minu levelist jäi nendel pinnavormidel suti väheks. tuul oli ka närviline nagu mõni teine hästi närviline asi. samas oli seekord puhang selline, et purjes oli kogu aeg jõud sees.. mingit käima saamise probleemi eriti polnud, aga taglas lihtsalt rapsis käes kogu aeg.. kuidagi selliselt rapsis, et sõitmist väga ei seganudki.. samas tundus kogu aeg, et trapetsi aasad on vales kohas. mulle on viimasel ajal jälle tunduma hakanud, et mu sõiduasend on täiesti metsas ja peaks laskma arstidel üle vaadata selle asja..

leidsin paar ilusat table topi lainet. ühe puhul tekkis kuidagi eriti mõnus pea alaspidi tunne, mida varem pole olnud. kohe alguses kihutas himma ligi ja karjus, et tegi just kuiva peaga bäkluubi. hakkasin siis ka paaniliselt bäki lainet otsima (kuigi mul oli pea juba märg), aga ei leidnud mitte ühtegi. kuna vesi madal, siis ei julgend punkri lähedale ka minna..

kalda alla tehti ühel korral sile plats ja joonistasin sinna hästi ilusa viiese spoki. nigu filmis noh.. jälle tänud gruissani vabastiililaagrile, et need manöövrid nüüd kindlamalt tulevad..

nädalake pausi nüüd... kui tagasi, siis võiks suvetuuled ka juba vaikselt puhuma hakata.. puhangu ja tsopiga on tegelt nõme.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar