laupäev, 18. mai 2013

et suvi ei läheks luhta

arinaga, pozo | 5,0/100 4,2/75 | 3h30min

veel lõuna paiku tundus, et tea, kas üldse merele saab.. pilved ruulimas taas..

pärastlõunal tundus siiski arinaga jaoks jätkuvat ja kimasin kohale. täiesti korralik viiese ilm, lõpupoole oli isegi jubedalt üle..

defi stiilikliinik on väga arvestatava jälje jätnud — spockid tulevad ka siin keerulisemas konditsioonis palju paremini kui varem.

gruissanis sõitsin kahe kalipso ja sussidega, viimases otsas väikeste purjedega. peegelsiledal pinnal. täna siis tundus palja jala all laud libe, aasad imelikult suured, puri jubesuur ja pinnas ilge kuumaastik.. aga sain hakkama, kokku kaks ja pool tundi trenni.

tagasi sõites nägin, et pozos on laulupidu ja mõned on ka mosca pointi krüssanud. see ajas isu peale küll. võtsin kodust kuiva kalipso ja paar päeva tagasi karbist välja võetud 75-liitrise neljateralise 2013 fanatic tiim edisjöni ja uuele ringile.

tuult jagus neljasele tunniks. asju uuesti rigades oli tunda, et väsimus on sees, aga see läks vees kohe meelest ära, sest see püss on nii üle mõistuse äge! kuna täpselt kõrgvesi, siis polnud laine midagi eriti head, aga aeg-ajalt viskas suuremat mäge ka. kihutasin ja mürasin nii, et võttis laulu lahti. mitmed table-topid. kalda all sain mitu lainet kätte ja selle lauaga on tunne nagu oleks juba mitu aastat iga päev veivi sõitnud..

üks meistriklassi näidismanööver tuli ka. kuskil kaugemal, kus seda enam väga juhtuda ei tohiks, ilmus üks täiesti korralik bäki laine välja. ei olnud üldse väike. ma ei teadnud, mida teha. viimasel hetkel tegin kahtleva otsuse, et keerame. tulistasin päris kõrgele ja keerasingi. kahtlevalt. selg ees vabalangemist harjutades oli aega tekkinud olukorda analüüsida ja leidsin, et olen ilge jobu, et ei suutnud kindla peale välja minna (sest laine oli ilus) ja et nüüd pean ära kannatama ja asjadest lahti lasta ei tohi. ajasin siis keha hästi kõvaks ja tulin selili alla. üldse ei põrutanudki hullusti, seda pealt vaadata oli vist isegi kehvem.. kaks venda, kes minust tagapool olid, sõitsid mööda, üks vaatas "midaaa helvettiä sa tegid?" näoga ja teine "mis loom sa oled?" näoga..

päeva lõpuks väga väsinud ja väga õnnelik. koos hommikuse jooksuga üle nelja tunni koormust täna..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar