reede, 3. mai 2013

defiwind warm-up


gruissan, prantsusmaa | 5,0/100 | 3h30min

natuke lennukiga ja natuke autoga ja naksti gruissanis. meil karmoga telefoni teel õige majani juhatamine väga ei sujunud ja nii ta tuli mind keset ööd paduvihmas külavahele otsima. leidsime. pidin seda karmole hommikul üle rääkima, et ta ka teaks..

hommikusessioon. 1h15min.
oiiii nii sile, nii sile.. tuult kolmveerand tundi viiesele parajalt, hiljem üle. paljad jalad kangestusid 25 minutiga, tunniga külmusid täielikult. puhanguline nagu maatuul ikka, aga kuidagi sada korda loogilisem kui saare peal arinagas. sõitsin ainult jõest vasakul selle suvilate küla ees. spock ülilihtne, vulcan lausa igav. kui ülipuhangut ei ole, siis siin ikka allatuult lastes läheb puri täiesti tühjaks ja tekib pooltunnike vaba aega sättida, kus ja kuidas hüpata.. sellist asja ei tunne arinagas kunagi -- seal on kas üle ja pauer sees või selline auk, et puhub teiselt poolt sisse..

õhtusessioon. 2h15min.
jahedad käskisid teisele poole jõge minna.. et seal on palju ühtlasem ja rohkem tuult. ja oligi. viiene päris pingul ja pigem üle, aga täiesti manageeritav. lasin põlvekõrguses vees, tsopp paari sentimeetrine. sain ka kendi käest sussid ja temperatuur oli nüüd lausa nii, et sisse kukkuda oli mõnusalt värskendav, mitte külm. vasak lammutas spokki nii mis kole. spock54 lukus, hiljem hakkasin proovima, kas saaks tavalise spocki glissis lõpetatud. veel ei saanud.

paremaga olid tingimused kehvemad, alati overpower ja natuke tsoppi rohkem. olin ka esimese sessi ajal vasaku jalalaba masti ja laua vahele suutnud sokutada, nii et paremaga oli päris valus toimetada. aga sai hakkama ilusti. jala tõttu ei hakanud ka väga grubbyt ega muud ulmet proovima.

paar stylerit oli veel, üks tegi switchis vulcanit, teine tegi sjuukseid asju, mida ma nimepidi veel ei tea..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar