teisipäev, 23. oktoober 2012

sw

el random koht | 5,0/100 |2h

õhk täiesti tagurpidi, puhus läänest-edelast. vist oleks oma kodu ukse ees ka sõita saanud, aga siin ei pääse autoga kuidagi normaalselt vee äärde.. piilusin pozo ka üle, aga sinna ikka nii palju õhku ei jõudnud, et viiesega saaks. kimasin siis mööda rannikut tagasi lõuna poole ja leidsingi koha, kus sõideti. ca 500 m bahia felizist ida poole. väikese lennujaamakese ja ringraja kõrval. ei mingit randa ega sellist otseselt, suht suvakas koht, kust lihtsalt veele ligi pääseb. kolm purje ja üks lohe olid peal.

puhus täpipealt viiesele, vee pind väga harjumatult chopine.. mitte et hullult tsopp oleks olnud — tegelikult oli vägaväga leebe — aga lihtsalt viimased 3-4 kuud sõidetud ainult täiesti sileda peal või lainetes, nii et tavalist natuke chopist merd oli nüüd täitsa imelik vaadata..

ei taha ennast uuesti üles kruttida, aga pean ikka mainima, et rigamise ajal kukutati peaaegu väikesele koolieelikule lapsele lohe pähe. korra juba vaatasin, et ongi korras, aga ikka mingi meetriga pääses.. tegemist polnud lohe allalaskmisega või midagi, lihtsalt mingil värdjal oli vaja oma trikke täiesti kaldavees teha, et lohe jumala eest alati kaldalolijatele pea kohale tuleks. äge ju. ja ta jätkas pärast intsidenti täpselt samas vaimus.

esimesed 20 mintsa tuli õppida mittesiledas sõitma. vasak õppis ära, sellega tulid hiljem ludinal käsu peale vulcanid ja spock540 asjad. paremaga oli kehvemini. ei, kohe päris väga kehvasti oli. me vist ei saanud isegi kokkuleppele, mis spordialaga tegemist on, sest nendest liigutustest, mis aset leidsid, purjelauaspordis väga kasu ei olnud. lõpupoole loobusin ja tegingi kaugemas otsas paremaga lihtsalt gybe'i.. seda oskasin.

mõnus mahe õhtusurf loojuva päikesega. tuul üle mõistuse ühtlane. praktiliselt ei olnud hetke, kus oleks pidanud käimasaamist ootama või tekkinuks tunne, et tahaks kuskilt peale tõmmata.. jala-aasad tundusid küll ülisuured, aga see vast jälle mittesiledast veest tingitud värk ja lõpuks harjus ära..

1 kommentaar:

  1. Kuidas ka ei tahaks "rahvaste sõprusesse"uskuda...aga lohed ongi värdjad

    VastaKustuta