neljapäev, 15. detsember 2011

formula ilm

püünsi | 5,0/99 | 1h10min

paar päeva varem näitas nii, et öösel puhub kõik puud maa seest koos juurtega välja ja et ka hommikupoolikul jääb väike puri liiga suureks. pidu. aga eile õhtul juba näitas sellist, et vist ei saagi üldse sõita. kannatasin siis kodus, ootasin, et tuul keeraks ja tõuseks. hakkasin vaikselt sättima ja võtsin ka kuuepoolese kaasa. kadriorus merd nähes hakkasin juba ette kujutama, kuidas selle formulapurjega nikerdama peab hakkama...

aga meriväljal oli nutuvõre suu ümbert kadunud, sest jänkud paistsid suured ja tugevad. kohapeal ka midagi puhus ja viskasin viiese kokku. vette astudes tõstis veel ja esimene pooltund oli täitsa arvestatav. puhas läänekas, vesi sada meetrit üle nulli, aga nende tingimuste kohta polnud veepind nii hull midagi. spocki jaoks tuult oli, aga kuna veepind ikkagi piisavalt kühmuline, siis ei suutnud alla keerates kiirust säilitada ja mulle spocki jaoks hoogu ei jätkunud eriti. vasakuga üks tuli.

aga vulcan oli täiega lukus mõlema käega. ja ka väga hästi kontrolli all — mitmel korral sai täitsa metsa poole minevaid asju ära päästetud ja etteastete ajal tundus kõik kuidagi ekstraloogiline ja loomulik.

siis kukkus tuul umbes 10ks minutiks täitsa ära ja hakkas seejärel natuke rahulikumalt edelast puhuma. kuna laine ära keerata ei jõudnud, toimus nüüd sõit vastu- ja allalainet. puhangulisem oli ka. see enam ei olnud eriti purjetamine. kehvalt sai käima, kui üldse, kõrgust võtta oli väga raske ja manöövri jaoks tuult ei olnud. natuke aega retsisin ennast, siis loobusin.

aga selle eest oli täna parkimiskoha leidmisega suht lihtne..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar