esmaspäev, 9. august 2010

tarifa

püünsi | 6,5/99 | 2h20min

jubeäge vaatepilt avaldub sealt viimase kurvi tagant kui keset pidu püünsisse jõuad.. nagu välismaa..

pidi tulema tuul, eks. tallinnas. seepärast ei hakanud rohukülla sõitma. püünsis panin suurest optimismist hulluks aetuna kaks setti asju kokku. suured asjad kohe sõitmiseks ja väiksed asjad ka, sest hiljem hakkab kõvasti puhuma ja siis ei pea tuulist aega rigamiseks raiskama.

väiksed asjad sain kuivalt kokku pakkida. suht imelik on kuivi asju kokku panna.

ligi tunnike oli sellist, et suurega sai enamasti käima. ülejäänud oli tiksumine. aga kuidagi äge oli täna. tiksumine oli okei. ja ex-elektrik kriku austas meid üle pika aja oma kohalolekuga. tuju kohe veel parem.

vulcaneid tuli kaks. väga vähe sain proovida ka. need, mis tulid, olid suht ilusad. too manööver hakkab vasakuga täitsa sõbraks saama.. selline mugav tunne on juba - vaatamata sellele, et veel kaugeltki stabiilselt ei tule. paremaga ka edasiminek. mõtlesin välja, et eelmine kord ei julgenud korralikult hüppes selga ette keerata. kui seda nüüd tegin, läks kohe paremaks ja korra sain isegi laua õigesti maandutud nii, et nina kõigepealt vees. ülejäänud maandusin ikka plaks-plaks. esimene plaks tuleb sellest, kui laud risti vette kukub ja teine plaks tähistab piloodi selg-ees veekogusse sisenemist.

tiksudes proovisin sajase lauaga vist esimest korda backwinded sailingut.. väga äge oli. kui käima sai, proovisin paremaga paar korda ka beat tack'i.. täiesti tehtav asi. mina muidugi ära ei teinud. laud keeras isegi ilusti ära, aga kummardasin liiga taglase kohale ja jäin clew-first liiga pikalt kinni hoidma.. taglas tuleb clew-first asendis absoluutselt kohe lahti lasta ja flip ühe soojaga ära teha, muidu oled kõhuli purje peal.

kift päev vaatamata prognoosivälisele tuuleseisakule. annaks nüüd keegi meelekindlust hommikul vara ka veel korra vette minna. homme lõunast alates jälle mitu päeva täiesti tuulevaikus..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar