teisipäev, 10. august 2010

tallinn pudiseb

püünsi | 6,5/99 | 2h

täna väikseid asju kokku ei pannud. aga suurtega sain kohe vette astudes glissi.. kell 8:05 sain peale. esimene tunnike uhkes üksinduses. suures joones oli puhumine suht sama, mis eile õhtul. eilne max oli natuke kõrgem, aga samas ei kukkunud täna kordagi nii ära nagu eile. keskmiselt sai umbes iga teise triibu glissi.

vulcanit ei tulnud. tuuleolude tõttu sain vist 5-6 korda korralikult proovida. tundub, et taglas läheb ette küll, aga raskus jääb vist ikka liiga tagajalale.. korra tuli säärane, et viskasin taglase nii ette, et tuli poomist lahti lasta ja mastist ja alaliigist kinni hoida.. laud libises mitu kilomeetrit tagurpidi väga vahvalt.. aga paremaga oli suurareng. sain ühe korra väga muhedalt laua libisema. selleks oli vaja keskenduda tagumise jala kõverdamisele hüppe ajal, et nina vette läheks.

beat tack'i proovisin ka jälle päris palju. ära ei tulnud, aga paar korda oli täitsa lähedal. arvasin, et seda parem teha nii, kui võimalikult vastu tuult carvid, aga see ajas kõik täitsa vussi. suht külgtuules tuleb taglas tuulde visata..

tiksumistrenni ka natuke peale ja oligi olemas. backwindedis olin palju. kui tuul natukene tõuseb, siis on kohe väga raske stabiilset olukorda saavutada. tundub, et tagumine jalg on täiega alaliigil ees ja ei saa piisavalt gaasi maha - ehk on väiksema purjega lihtsam..

täitsa metsas, kui palju igasugu sodi lõuna tuulega tuleb.. kõikvõimalikud puupulgad ja roikad ja uue lisandina kergploki tükid, mis veepinnal triivivad.. alates pöidlasuurustest kuni suure rusika suurusteni, ühte auto aku suurust nägin ka. ja mingit suuremat sorti kiletükki :S

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar