esmaspäev, 16. august 2010

randvere avastamine

randvere | 6,5/99 | 1h10min

tänu ajaplaneerimise errorile sain ainult tunnikese sõita. tuult oli kuuepoolesele napilt. aga samas oli puhumine väga ühtlane ja lainest alla sai peaaegu alati käima.

koht selline, et kaldal on kõik suht kehv. võttes arvesse, kui popiks see spott saab, pole parkimiskohti ollagi, head rigamisplatsi ka napib ja parklast mereni viib tõsiselt teravate kividega pikk tee. aga seda kõike ainult siis, kui vinguda vaja. vees on jälle kõik väga tiptop. mõnus liivapõhi, mis pärast pikka kiviklibu teed nii võimatult pehme tundub, kive pole, laine mõnus jne.

tuult oli liiga vähe, et midagi põhjapanevat arvata, aga tunne oli, et kõva tuulega on see vägavägaäge koht. homme hommikul uus testisessioon, lubab natuke rohkem ja puhast idatuult. täna oli pigem kirre ja puhus peaaegu täpselt otse sisse.

tänu tuuleoludele ja ajalistele kitsendustele sain vulcanit proovida vaid mõned. ära ei tulnd midagi, paar korda tulid väga pikad libisemised. taglas jääb (vist tänu lainele) kuhugile allatuult kinni ja clew läheb vette ja sinna enamasti asi lõppes. mitte midagi muud ei proovinud, sest tuult oli vaevu triibutamiseks. paremaga mõned väga huvitavatesse asenditesse maandutud hüpped ka.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar