teisipäev, 15. juuli 2008

näljutamine

püünsi. 6,5/120. 1h30m. nüüd hakkab juba vaikselt närvidele ka käima. prognoos rääkis, et on napikas, kas saab 6,5 või 5,0-ga sõita, aga reaalsus oli, et 6,5 ka ei käinud pool aega. tuult siis 6-8ms ja kogu sessioon tegi ainult näljasemaks. nüüd pole juba ligi sada aastat korralikult sõita saanud. suurema osa ajast polnud isegi korraliku gybe'i jaoks tuult. kui natuke tuult oli, saigi tehtud mõned gybe'id, mõned jubejärsu pöördega duckid ja paremaga kolm täiesti korralikku down360 asja:) ühe nendest sõitsin 10 meetrit front to sail vastassuunas enne kui viimase 180 ära keerasin. jubekift oli. vasakuga ei proovinudki, sest polnud tuult. tackid tulid enam-vähem, aga nüüd võiks juba puhtamalt ja kindlamalt tulla.

ja kui tuul ära lõppes, sai jälle heli-tacke raiutud. tuul oli suht ebaühtlane ja jälle ei saanud suurel osal katsetest kuidagi clew-first hoitud. teised vaatasid ja naersid raudselt..

uus prolimit teamwave alu poom on suht väga mõnus. peenike ja jäigem kui vana x3. aa ja jälle hakkas suvise kalipsoga külm. rõveeee! põhjarannikul ei lähe ma enam kunagi suvisega vette. nägemist.

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar