laupäev, 21. detsember 2013

aastalõpu hüpe

pozo, arinaga | 4,2/75 5,0/100 | 45min

täpselt õigel ajal vette jälle.. keset tuule kukkumist.. täiesti totaalselt epic ilusad lained pozos.. ilusad suured mürakad ja lainevahed pikad ja triigitud.. aga tuulega natuke kehva.. võtsin pozowindsist taas 4,2 eclipse'i ja siva vette.. kalda all polnud mitte essugi, kaugemal sai hädiselt liikuma ja tuule peale sai nii palju toetada, et päris iga laine jalust maha ei niitnud..

sain mõned korrad glissi, vist ühe korra ühte suurt ka veivata ja siis välja minnes ühe kreisi rambi peale käima. tundus, et kiirust ei ole, siis jälle tundus, et on küll ja siis lõin seina suuruse pärast jänistama ja mõtlesin, et table topp oleks mõistlik, aga viimasel hetkel sain jänese vait ja keerasin ära.. ma ei usu, et kõrgeim bäki katse, sest hoogu oli sutsu vähe, aga seni suurima laine pealt vist küll..

proovisin nii aeglaselt keerata kui oskasin, aga krrt see allakukkumine võttis nii võimatult kaua aega, et ikka keerasin napilt üle.. aga väga äge lend oli..

tegin kaks tiksumisringi veel, tuul aina langes, siis sai kõrini ja kaldale ära. vees kokku ca 15 mintsa.

tundus, et pole pozos ka viiesega mõtet peale minna ja istusin kalipsos rooli ja kimasin arinagasse. maailma kõige flätim spott oli täna korralik veivimeka.. reaalselt instruktorid ja teised oskajad sõitsidki veivi seal.. väga sürr oli vaadata.. selline shorebreak oli, et mul oli kalipso liiva ja kive ääreni täis kui sealt lõpuks läbi roomatud sain.. asjad jäid napilt terveks..

aeg-ajalt sai käima ja mõned vulcanid teha, aga tegelt polnud friistaili jaoks ka enam tuult.. ootasin ja passisin ja vigurdasin natuke üle poole tunni, siis sai kõrini..

selle aasta viimane sõit oli vist..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar