neljapäev, 31. oktoober 2013

loomaaed

pozo | 4,2/75 | 1h30

mitte kõige ägedam tingimus. lained nii suured, et ei mahu kaadrisse, aga tuult suht lödilt. ehtne kondipurjustaja ilm, terve lahe pikkused liinid kerkivad järsku ja kukuvad täies pikkuses korraga kokku. lainel selline looma jõud, et sure ära ja kalda alt ära saamine oli päris tricky.. ühesõnaga üks peamisi manöövreid täna oli pesumasinas erinevates ebainimlikes asendites kramplikult asjadest kinni hoidmine..

kui  aeg-ajalt pinnale lasti, leidus seal erinevat suht segast lainet, kohati ka tsoppi ja siis iga natukese aja tagant uskumatuid kolle, mis aga olid pealt nii konarlikud, et neist ei tekkinud korralikku rampi. või siis polnud tuult. kui nendele oleks korralikult peale sõita saanud, siis oleks vist kõik kõrgusrekordid purustanud. ja vast ka laua pooleks maandunud :)

laud jäi siiski terveks, piirdusin purje lõhkumisega. ise ei täheldanudki, millal see täpselt juhtus, aga ühes maadlusmatšis oli vastane purje suure akna poomi juurest õmblusest hammastega lahti kiskunud... natuke lipendas, aga sõita sai ja ma ei lasknud ennast segada.

homseks on siis võtta veel kolmkolm ja viisnull.. prognoosib pigem viiesele..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar