kolmapäev, 16. oktoober 2013

harjutamine

pozo | 4,2/75 5,0/75 | 1h40min

korra näitas isegi väga ilusat ilma.. algul sai neljasega sõita ja vesi oli täitsa normaalselt sheibitud.. aga kibekähku võttis ikkagi tuult nii palju vähemaks, et neljast oli väga keeruline käimas hoida.. manööverdasin üle keskmise kavalalt ka ja lasin ennast lõpuks punkri juurde uhtuda.. kõrgveega punkri lähedal shorebreakiga rääkima minna ei tahtnud ja ujusin ikka vägisi välja tagasi ja leidsin õrna briisi, millega koju saada.

oli plaan kaldale jääda, aga siis juhtus kuidagi nii, et hakkasin ikkagi viiest rigama ja olin varsti vees tagasi. vahepeal tuli jonas, sai pahaseks, et ma nii pisikese purje üldse rigasin ja pani mul ka kardaani tahapoole. väitis, et paar senti tahapoole ja on compliitli different board..

ja ongi! enne oli kardaan sent-poolteist keskkohast eespool, nüüd samapalju tagapool ja sellega tekkis ahtrisse 10 liitrit volüümi juurde. vähemalt. tõesti uskumatu värk.... veivata-hüpata ei saanud, aga niisama triibutades on see kardaani asend ulmeliselt parem tõesti.. läheb kiiremini käima, vöör jääb vähem lainesse kinni ja triibu peal on laud kuidagi paralleelsemalt veepinna suhtes.. kõik on parem.. gybe'i ajal võid ka praktiliselt tuulevaikuses täiega saba peale vajutades carve'ida ja glissib nagu hüljes.. mängime, et hülged glissivad, eks..

viiesega ei olnud ka maailmakift, tuulel ikkagi augud sees.. aga niisama triibutada enamvähem sai, mõned nürid lained ka kalda all..

vist umbes viis katapulti oli täna.. vormist väljas, noh....

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar