reede, 30. november 2012

talvine nädal

pozo

igav on kirjutada iga päev.. teeb siis nädala kokkuvõtte. sain vette teisipäeval, kolmapäeval, neljapäeval ja reedel. kolmapäeval tundus pärast kahte tundi vees sutsu jahe, nii et neljapäevast alates pika kalipsoga.

ma ei mäleta enam täpselt, mis päeval mis juhtus, aga üldiselt oli kogu aeg puhanguline ja imelik. teisipäeval paar tundi viiesega, kolmakal neljasega, neljapäeval korra viiesega, siis neljasega ja siis jälle viiesega. reedel viiesega. parajaid hetki oli vähe, reeglina oli kas ilgelt üle või tiksumist või vaevu glissimist.

tuult vähe, lained suured ja võimsad. kuna tihti ei saanud kalda alt minema, siis veealust rongisõitu sai kuhjaga. reedel läksid asjad omapead kaldale ja järele jõudes leidsin laua küljest täiesti kapsastunud uime..

ühel päeval sain kolm korda bäkki proovida. aga mingid imelikud asjad tulid, pigem meenutasid pushloopi. kõik täiega üle keeratud, ahter ees maha ja alati lasin tagumise käe enne maandumist lahti. ja ise perseli vette ofcoors. nüüd tean, et bäkki minnes tuleb kõvasti tagantpoolt kinni võtta, muidu lasedki lahti..

nädala peale kokku sai täitsa mitu korda ülisuure laine pealt hüpata, ühe ülisuure vahukolli eest ära põgeneda (laine lõpuks võitis) ja natuke ka päris ägedalt veivata.. nüüd paistab prognoosikaardil taas vaikus..

2 kommentaari:

  1. Häid pühi !
    See bäkipushiteema on lõputu, aga kui tunned et keerab pushi siis teegi seda, ongi mingi asi kirjas.
    Ma pole senini veel ära teinud.
    Poomid puru jne...

    VastaKustuta
  2. vana-aasta lõpp!
    kuidas need poomid pushi ajal puru lähevad? :(

    VastaKustuta