neljapäev, 27. september 2012

tuuleiil

arinaga | 5,0/100 | 1h20min

päeval oli kodus selline tuul, et basseinis oli tavapärase tuulise ilma virvenduse asemel peaaegu lainetus.. lootsin, et seda jätkub ka pärastlõunaks, aga ikka vaibus ära. kimasin siis arinagasse fläti peale ja tegin seal purjekeerutamist.

vulcan jälle lukus. kokku sain umbes kaheksa korda glissi, millest umbes kuue puhul sain vulcanit proovida ja kõik peale esimese tulid ära.. ja esimese puhul oli ka lihtsalt valearvestus... läks meelest ära, et olin tuulevaikuse tõttu hiigelsuure uime alla installinud ja tegin laua sutsu liiga vähe veest välja..

teine lukus asi oli switchis heli-tack. õppisin uue triki, mille peale ma varem pole tulnud.. tegin alati nii, et taglase tuulde lükates vajusin lihtsalt kehaga taglase peale ja ootasin, kuni tuul tervet komplekti piisavalt keeraks, et laud tuulest läbi läheks.. aga nüüd taipasin, et lauda saab eriti muhedalt jalgadega keerata.. viskad taglase tuulde, hoiad selle ühes asendis ja jalgadega sudid imelihtsalt vööri läbi tuule... works every time! kui tuul manöövri ajal mingeid üle mõistuse kukerpalle ei teinud, siis tuli alati ära..

megasuurte asjade igatsus tuli ka peale.. pozowindsi javier ja jessica olid suurte asjadega triibutamas.. vähe ei tahtnudki seal peegelsileda peal lõputult glissida vä....

kui kõik teised olid veest välja kobind, asjad kokku pakkind ja viimane auto minema sõitis, tulin ka välja..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar