reede, 22. juuni 2012

segundo

salinas de arinaga, gran canaria | 5,0/100; 4,2/100 | 1h30min

alles juuni keskpaik ja juba hooaja teine sõit! aga ma ei kavatse loorberitele puhkama jääda vaid proovin siit trenni sagedust isegi vaikselt tõsta...

gran canaria sileda vee spott ca 2 km pozost ülestuult. esimese hooga panin viiese kokku, aga sellega neli triipu ja maha. edasi neljasega. ja sellega oli ka ilge kangutamine. autol tahtis tuul ukse tagurpidi keerata ja tagaluugi küljest ära väänata. kui autol kaks ust korraga lahti teha, siis puhub ilma lisaküsimusi esitamata istmed asjadest tühjaks. olin eelnevalt kodus eriti tähtsa näoga ja sooja peaga 370 masti kotist välja tõstnud, sest "selle jaoks mul purje pole" niiet neljane puri tuli seekord 400-se masti peale kangutada.

ega ma midagi ei osanud.. paremaga on kalda all täiesti klaas-sile vesi, aga tuul puhanguline. vasakuga väljas natuke choppi, aga siledaid lappe leiab vabalt. tuult väljas umbes pool ruutu väiksemale purjele kui kalda all.

eks ta tingimustega (ja üleüldse purjelauaspordiga) harjumise sessioon oli..

rigamine on omaette ooper. kõik, millel peal ei istu, lendab minema. lahti rigades oskasin juba kohalikelt õpitud trikke ja ladusin kõikidele asjadele kivikoormad peale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar