esmaspäev, 20. juuni 2011

t.o.p.u.

topu | 5,0/99 | 2h30min

korralik tüng - puhus kaks korda rohkem kui lubas. ilmselgelt oli pisike puri koju vaja jätta.

siim sõitis algul 4,7ga, varsti vahetas 4,1 vastu ja see oli ka kohati üle. mina siis nautisin oma viiest.

vesi oli väga kõrge ja suund läänest - sõideti suht ees. vasakuga tegin ühe gybe'i, umbes 4-5 vulcanit ja ca 190 selg ees vette kukkumist. tegin vist rohkem ebaõnnestunud vulcaneid kui kogu varasema elu jooksul kokku. enda kaitseks peab märkima, et oli parasjagu chop ja purje pinda oli väga hirmsalt liiga palju.

paremaga hakkasin ka taas vulcanit proovima. kui kunagi esimest korda proovisin, siis oskasin seda palju paremini kui täna.. keha asemel on mingi überloll ollus, mis absoluutselt aru ei saa, kuidas ennast liigutada, et laud ära keeraks. plärts ja plärts.

edukas oli ka juhtum, kui kimasin paremal halsil kuni kallas kiirelt vastu tulema hakkas. tagumine jalg tuli automaatselt aasast välja, et gybe'i teha ja samal ajal tuli oivaline idee, et ei taha katset raisata ja proovime ikka vulcanit. keha jooksis kokku selle peale. sain küll jala aasa, aga kontroll läks käest ja panin täiel kiirusel mäsa ja kukkusin rinnaga poomile otsa. ei olnud meeldiv. kui hingamine taastus, katsusin ennast igalt poolt üle, kas kõik jupid terved. parema tissi taga on mingi terav valu nüüd.. loodan, et rasedaks ei jäänud.

kui kaks tundi tehtud ja maailma kõige väsinum poiss, siis avastasin siimu otsima minnes täiiiesti fläti koha, kus kõik friistailerid harjutasid. avastasin ses mõttes, et olin seal varem tuhat korda käinud, aga täna ei osanud selle peale tulla. mõtlesin endamisi, et miks need lollid kõik seal ühes kohas parves sõidavad.. tegin siis flätis veel pool tundi selg ees vettekukkumist peale.. selleks ajaks olin enamvähem nii väsinud, et veestart tundus suht keeruline ettevõtmine.

nendest mõnest vulcanist, mis välja tulid, olid kaks tükki tohutult kenad. sellised rahulikud 100% kontrolli all olevad ilusad etteasted.. naeratama pani..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar