reede, 4. juuni 2010

topu festival

topu | 4,0/72; 5,0/72 | 3h10min

eelmine õhtu sai hiliste tundideni pärnus joogitopsi käes hoitud ja öö oli suht magamata. jõudsime vabametsa ja antsuga natuke pärast lõunat kohale. tee peal sisendasime endisse hirmu, et tuul ikka jubekõva ja peab rigama maailma kõige pisemad asjad. kuna puhumine paistis ka kaldalt väga vali, ei kiirustanud keegi vette ja sooritatud sai minu elu kõige aeglasem rigamine. ja ikka läks nässu. läksin vabametsa 4,0 manicuga välja ja selle jaoks ei olnud mingit tuult. välja tiksusin terve tee, tagasi tulles sain korra ka õrnalt glissi.. uuesti rigama siis.

neljase purje sai ants, kellele see tänu suurele lauale täitsa paras oli ja tegin endale viiese valmis. sellega oli mõnus tulistada. alguses oli paras, lõpupoole oli tugev ülepurjestus, aga siiski selline mugavalt kannatatav. tänu eelmise korra poomiplahvatusele sõitsin oma vana poomiga, mille toru tänu eelmisel aastal sooritatud megakatapuldile päris tugevalt kõver ja mastikinnitus natuke pehme. aga sai sõidetud küll..

ees kartulipõllul toimus EMV vabastiilis, täiesti tagumises otsas olid aktivistid slalliraja maha märkinud. keenjused suutsid mingil imekombel raja nii teha, et sellele jäi ka üks kivi, mille paari tegelase uimed mingil hetkel üles leidsid, kuid pärast seda otsustati siiski rada mitte nihutada.. :) tagantjärele suht hirmuäratav teadmine, sest trenni lõpus tegin ise ka mõned ringid rada. sellel ajal puhus julgelt, minu puri oli tohutult üle ja gybe'id tulid vaevaliselt.. aga aiiii kui kift oli helikiirusel märki võtta! hoopis teine asi täpselt märgis keerata kui niisama suvalises kohas gybe'ida.. ägedus!

üldiselt oli tohutult kaiff topupäev. sõitsin väikse lauaga ja kuna sellega mingeid erilisi manöövreid õppida ei suuda, siis kimasin-krossitasin niisama ja keskendusin chop-hopile ja parema halsi hüppe lihvimisele. mõnusaid pisikesi hüppeid sai leitud kümneid ja kümneid ja parema halsi lennud tulid valdavas enamuses väga mõnusalt kontrolli all.. vaiksema tuulega tegin ka duck-gybe'i, mida on väikse lauaga väga kift sooritada ja mõned down360 viskasin ka sekka.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar