esmaspäev, 14. jaanuar 2013

tuuleiil

pozo | 4,2/74 | 45min

tuul taas puhanguline, aga vaikselt tõstis koguaeg ja mõne aja pärast oli kindel kolmseitsme ilm. laine oli suht ilus, aga tuul niimoodi jupsis, et veivates ei suutnud bottomis hästi kiirust säilitada ja kalda all ei saanud hüppe jaoks käima. ja kui sai käima, oli hirmuäratav overpower.

punnitasin natuke ja siis tundus, et ei jaksa enam punnitada ja suundusin kaldale väiksemaks vahetama. kaldale minnes sain teada, et üle meetripaksuse vahutordi on ka allalainet keeruline kihutada. see lihtsalt neelas mind täielikult ja polnud kuidagi varianti püsti jääda.

nüüd tean ka, miks pwa ajal kõrgvee paiku võistluste sisse paus tehakse. esimest korda rebiti täiesti kalda all välja minnes asjad käest ja need jõudsid minust mõnevõrra varem kuivale. kraap-kraap mööda kive. poomi gripp sutsu rohkem räsitud kui varem, muu jäi õnneks terveks. vesi oli kalda all selline, et väga ei olekski osanud midagi ette võtta, et asjadega kuidagi väga kindlalt ja mõnusalt välja saaks..

tassisin taglase üles, kiskusin juppideks ja siis oli selline tunne, et nüüd praegu kohe peab istuma.. eilne überkoormus (tegelt viimased 5 päeva väga kõva tamp peal olnud) oli lõpuks kohale jõudnud ja olin täiesti kutu. istusin ligi pool tundi ja ootasin, et väikse purje rigamise tuju tuleks, aga lõpuks korjasin lihtsalt jupid kokku, tõin laua ära ja sõitsin koju.. muidu pärast jälle ribad taga..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar