esmaspäev, 19. juuli 2010

tõsine trenn

püünsi | 6,5/99 | 3h15min

poomist suht järele lastud suurele purjele enamvähem paras läänekas. vasakuga puhas vulcani trenn, paremaga reeeglina heli-tack, mis on täiiiesti lukus.

kokku vulkaniseerisin edukalt seitse korda. mõned tulid isegi päris ilusad juba. ebaõnnestunud katseid sinna juurde umbes sada miljonit. algul oli vana hea viga, et ei too taglast üldse ette ja see jääb kuskile selja taha rippuma ja uputab laua. siis hakkasin väga intensiivset ajugümnastikat tegema, proovimaks meelde jätta, et hüppe ajal vaja taglast liigutada. treening oli väga edukas ja viimases tunnis oli täitsa vähe neid katseid, mil taglas täiesti tähelepanuta jäi. sealt ilmnes ka järgmine komistuskivi - viin taglase küll ette, aga tõmban ta sealt kohe taha tagasi, sest millegipärast ei kannata seda tagurpidi libisemist lõpuni ära oodata. hakkasin lõpu poole endale sisestama, et nüüd vaja siit veel taglas täitsa ette suruda ja libisemine lõpuni oodata, aga see peab järgmiseks korraks jääma. sest poiss oli neljanda tunni alguseks nii totaalselt laipväsinud, et ohhohhooo.

kalda poole sakitades mõtlesin, et võiks mingit ägedat asja teha ja tuli üle väga-väga pika aja meelde, et kunagi sai backwinded gybe'i natuke osatud. proovisin siis ja tuli laksti esimese korraga ilus asi. kimasin taha otsa ja laksti teise käega ka esimese korraga täitsa pandav backwinded gybe. muahh! vahi proffi, ahh..

kodus sõin umbes 50 kilo kõikvõimalikku sööki ja vaatasin pealt, kuidas täiiiiesti ribadeks peopesad ja näpud kipitavad. väga hea trenn oli. mõnus trenn.

2 kommentaari: