kolmapäev, 29. august 2012

taka mõtted

pozo | 4,2/74 | 2h

täna oli natuke imelik olemine.. erakordselt mitu katapulti käima saamise hetkel ja hüppe maandumisel ning sattusin ka üle pika aja korralikku pesumasinasse. korduvalt. tunne oli küll värske, aga juu oli ikkagi väsimus salaja sees.. viimasel ajal natuke muud liikumist ka tehtud ja umbes pooltel päevadel on kaks trenni olnud..

täna sai üks vahe mõnusalt tihedalt bäkki proovida. esimese virutasin kohe teisel triibul ja järgneva 20 mintsa jooksul sai vist 5 korda proovida. esimese keerasin taas täiega üle, paar tükki olid väga alakeeratud ja paar tükki juba enamvähem.. nägin ka paari "päris" bäki lainet (njuuksed, mis ikka julgelt kolmandale korrusele viskavad), aga nendega ei julgenud mürama minna veel. see kõik oli ca tund enne vee madalseisu.. siis kadus laine ära ja tuli tagasi alles pool tundi pärast madalseisu. aga siis olid väikese vahega ja murdusid sellises kohas, kus väga käima ei saanud..

taga sai tacki taas harjutatud. ikka puhtalt platsi leidmise teema. kohati on tagapool ainult mäed ja orud ja sellisel maastikul on hetkel veel lootusetu.. kui sile plats tuleb, on umbes pooled purgis.

veivamist ka natuke. hakkasin vaikselt taka tulekuks ettevalmistusi tegema.. a raip liiklus oli täna kalda all päris tihe ja ilgelt pidi jõllitama, et kedagi alla ei ajaks..

tuul neljasele väga paras.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar