neljapäev, 30. august 2012

sassis värk

pozo | 3,7/74 | 1h10min

tundus neljane, rigasin neljase ja see oli ka paras. esimesed kümme minutit. siis tõstis, arvasin algul, et kannatan ära, aga mõttetult liiga üle ja panin kolmese kokku.

ilgelt puhanguline. kohati oli keset ookeani selline auk, et tiksuda ka ei saanud, siis jälle täiega üle. hüppes õhus olles pagitas ka tihti ja sai mõned päris kõva pauguga maandumised sooritatud.

laine oli samuti täiesti segamini. ma pole siin varem sellist põldu näinud. kohati nagu olid laineliinid ka, aga need lagunesid pidevalt ja tekkisid topeltlained ja siis mingid täitsa teise nurga all liikuvad künkad seal vahel jne. hüppelained oli väga pisikese vahega ja murdusid kuidagi ekstrajärsku ja vägivaldselt täna..

ühesõnaga ma ei saanud mitte midagi teha. üliraske konditsioon, millest ei käinud oskus ega jõud üle. päeval sai ka mägedes kahe ja poole tunnine offroad rattasõit tehtud, mis akud täitsa nulli ajas ja vees oli väsimus esimesest minutist tunda. rattasõidust tekkis peaaegu et palavik (vist väiksemat sorti päikesepiste koos natuke liiga suure pingutusega) ja vees olles ajasin pidevalt kalipsosse värsket vett, et natukenegi vähem palav oleks. aga see selleks, tingimused olid ka ikkagi erakordselt sitad.

üks hollandlane säras täna, et homme pidid mingid hullumeelselt suured lained saabuma.. elame, näeme..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar