neljapäev, 9. august 2012

spordipäev

pozo | 4,2/72 | 1h30min

hommikul pool seitse äratus, väike värskendav nelja ja poole tunnine jalgsimatk mägedes. päeval toimetamised ja jõudsin vette alles pool kaheksa õhtul.

issand kui hea on jälle normaalses kohas sõita. tuult neljasele natuke liiast, aga kõik oli manageeritav. üks kõige kiftimaid kihutamise sessioone läbi aegade. jõud käis oludest üle, asjad olid igati parlanksus, kõik lihtsalt toimis. välja sõites mitmed table-topid.. ilgelt tahaks pildi pealt näha, aga julgeks juba arvata, et natuke meenutavad seda manöövrit küll. korra hakkasin isegi paremaga vastu tuult hüppes vaikselt table-toppi keerama..

muidu nagu natuke oli lainet, aga mitte väga. patrullisin nii mis jaksasin, aga nendele vähestele bäki rampidele pihta ei saanud. küll murdus enne mind või pärast või kuskil kaugemal, kuhu ei jõudnud jaole.. ühe proovisin, aga laine ei olnud päris küps ja ei tulnud sellest suurt midagi.

lõpupoole võttis tuul veel tuure üles, aga lendasin niisama hüppamiseks ikka kõigele ettejuhtuvale gaas põhjas peale. verri much fun! gybe'id kõik sajaga topeltglissis, rannas murdlainete vahel sileda peal ja kaugemal suuuuurest siledast lainest alla keerates. maha tulin koos viimaste kangetega kaks minutit pärast seda, kui kottpimedaks läks.

kõik luud ja liigesed nüüd heameelt täis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar