laupäev, 11. august 2012

last man standing

ööpozo | 4,2/72 | 1h20min

kuumapuhur taas töötas ja päeval polnud pozos midagi teha. räägitakse, et natuke sai viiepoolestega ukerdada.. tegin panused õhtu peale ja kohe kui temperatuur natuke järgi andma hakkas, tõusis ka tuul. läksin natuke enne kaheksat peale.

algul oli neljane paras, hiljem natuke üle ja lõpupoole oli kohati päris väga üle. bäkilained tekkisid kuidagi ilgelt kalda äärde täna ja mina ei jõudnud kordagi piisavalt ruttu kiirust koguda..

üldiselt niisama triibutamine. välja sõites sai väga hea nurga alt lainele peale, tavalise hüppe ajal on kontroll mõnusalt saavutatud ja üleval on aega ka vaadet nautida.

krt! üleeile sain uue pikema trapetsiaasaga vastu hambaid. ja täna jälle! eelmine kord jäi ülemine huul vahele, seekord alumine. tükke ei lennanud, aga natuke hakkab juba ajudele käima, kui mingi köis pidevalt vehkima tuleb.. üritasin täna ka rohkem esimese käega triibu ajal pealtpoolt hoida.. ruttu selgus, et trapetsiaasad olid selleks liiga taga. ettepoole nihutades läks heaks, aga kui overpower tuli, siis tuli natuke tagasi nihutada ja ikkagi oli pealtpoolt hoides väga kehv kontroll.

täna ka minu ühed parimad lainesõidu sik-sakid.. maha tulin viimasena, vahetult pärast eelviimast. viimased 15 minutit nii pime, et laineharja kujust päris täpselt enam aru ei saanud. vähemalt enne õhkutõusu mitte.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar