pühapäev, 26. august 2012

arinaga chillout

arinaga | 5,0/100 5,0/74 | 1h

tegelikult oli plaanis eriti liikumatu päev, sest öö möödus kõikvõimalikes öölokaalides. aga rattapoe nico uuris, kas ma arinagasse tahan minna, sest ta pole kunagi käinud ja õiget flätti näinud ja nii saigi mindud.

arinagas ei tule mul see purjevalik eriti hästi välja. vist seepärast, et seal nii sile. tegelt oli väga vabalt neljase ilm, aga ma läksin viiesega. samas eks peabki õppima suure kiiruse pealt ka asju tegema. vulcan oli suht lukus, aga spocki ei manageerinud overpoweri tõttu ära. proovisin kõik down360, backwinded gybe, duck gube jne asjad ka ära. kõik sujus. ja pärast oli enesetunne ekstra fresh ja muhe.

viimased 10 mintsa proovisin ka huvi pärast oma uut proofi püssi. väga kift. vastu tsoppi natuke trambib ninaga rohkem kui fanatic, aga ta teeb seda kuidagi leebelt ja pehmelt. ja muud ei oskagi midagi kurta. gybe'i teeb väga eeskujulikult, fläti peal mõnus täiega speedi lasta ja vulcan tuli ka kohe esimese küsimise peale, niiet sellega saab vabalt pozos kõik vabastiili elemendid ka tehtud. ka tacki suutsin siledas teha, nii et nüüd on kindel, et see on võimalik ja vaja pozos käbe selgeks saada.

kaunis päev! lauast polnud täna veel mahti pilti teha :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar