esmaspäev, 13. august 2012

lauapull

pozo | 4,2/72; 3,7/72 | 3h

sain oma laua peale pahaseks täna. poolteist tundi neljasega, tuul natuke puhanguline. mina jälle kalda all käima ei saanud. täpselt üks normaalne bäki katse. teine veel, aga see oli juba meeleheitest suht suvalise laine pealt visatud.

teine vaatus kolmesega, sest neljane oli järsku nii üle, et enam ei osanud midagi. aga väike puri vedas kehvasti. sest tuul nüüd eriti puhanguline. kord vaju vee alla, kord nii overis, et karju appi. natuke veivata sain, muidu oli suht mõttetu. lõpupoole ei suutnud enam gybe'i ka korralikult teha, sest peopesad käima meelitamisest nii rakus, et iga halsivahetusega nutt kurgus. oma lauast ei osanud enam midagi arvata.. puhangus tundus ilgelt suur, samas kui purjes orkaani pole, vajub kohe põhja..

veivates tekkis pisike areng, hakkan ülemise tagasipöörde mehaanikast natuke aru saama.. enne üritasin reili vette surudes keerata, aga tundub, et see asi käib hoopis tagumise jala pealt..

täna tuli kalda all paremaga suht suure laine seljast täiskiirusel päris massive hüpe.. ma arvan, et maandusin umbes põlve sügavusse vette ja tõmbasin kohe järsu gybe'i.. pääsesin puhtalt, aga vist täitsa napilt..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar