esmaspäev, 6. august 2012

puhkepäev

pozo | 4,2/72 | 1h

algul vedas neljane pigem lahjalt. proovisin natuke spocki. vasakuga tuli üks poolenisti, paremaga kaks tükki poolenisti. pisikest veivikat on vabastiililauast märksa keerulisem keerlema saada.. aga mitte võimatu.

täna tundsin esimest korda reaalselt, et trapetsiaasad on natuke liiga lühikesed. 10 minutit hiljem läks üks trapetsiaas katki. vasaku halsi trapetsiotsa vooliku sees läks nöör puruks. aga voolik jäi terveks. täisjõudu ei julgenud trapetsisse lasta, aga voolik pidas täitsa okeilt ja veniski parajalt natuke pikemaks. samas kummist trapetsiaas ei ole päris see :)

siis tõusis tuul ka ja neljane oli väheke üle. vasakuga ei saanud enam spocki proovida, sest ei jaksanud tuule eest ära sõita ja paremaga ei julgenud, sest vastu päikest ei näinud kalda lainetes õrnalt ka, kas seal sipleb mingeid laipu, keda vältida võiks..

natuke veel niisama triibutamist ja väikest hüplemist ja välja. mitmed avariid tulid täna, sest ei viitsinud keskenduda. lihtsalt ei tõusnud sellise ilma peale.. pulss siis..

bäkilainet ei olnud üldse. kui ka üksikud olid, siis ei saanud neid otsima minna, sest algul oli laineosakonda minekuks liigvähe kütet ja kui tuul tuli, siis oli trapetsiots lõhki.. mhh..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar