kolmapäev, 1. august 2012

pozoexplorer

pozo | 3,7/72 | 1h45min

korraks alguses ei vedanud puri.. nibin-nabin oleks suuremaks vahetama läinud, aga igaks juhuks proovisin korra veel välja sõita ja voila.. esimesed kolmveerand tundi olid lained ilgelt ilusad ja suured. täitsa mõnusalt sai lennata.

veerandtund puhkust ja veel tunnike merel. nüüd vesi peaaegu madalseisus ja laine mõttetu segane salat. tuult oli juurde keeratud. esimest korda läksin ka lahe allatuule poolt uudistama ja kimasin risti-rästi terve lahe läbi. kinnitust sai ka mu kahtlus, et lahe tuulepoolses küljes puhub märgatavalt rohkem ja ühtlasemalt. keset lahte, suuremate lainete osakonnas puhub vähem ja täitsa alumises, punkripoolses servas tundub tuul jälle ühtlasem. hommikul käisin piilumas, kuidas köster trenni teeb, ta näis ka teatud piirkonda vältivat.. ja no rõveduse tipp, kui rutiinne vana jaoks topeltluubi perfektne maandumine on..

proovisin esimest korda reaalselt ka väikestviisi veivamist. pisitillukeste lainekeste peal väga aeglaselt.. this shit is harder than it looks on tv.. :) aga niipalju sain aru, et see saab olema vägaväga äge, kui natuke oskust tekib. tõusu-mõõna tsükkel on lähiajal mulle sobivamaks muutumas, õhtune vesi on kõrgem, saab ehk rohkem ilusamat lainet maitsta. rõhk lainesõidule.

lainesõidu peale mõeldes hakkasin ruttu aru saama, kui vastik see liiklusummik tegelikult on.. niisama triibutades on savi, aga kui mingit teatud elementi otsid, siis on kohati ikka kitsas küll.

homseni.

1 kommentaar:

  1. ei no jooma ajab siuke jutt,tahaks kaa :)

    VastaKustuta