esmaspäev, 15. juuli 2013

vaheajalt tagasi

pozo | 4,2/75 | 2h

vana hea looduse huumor tuli ära.. maailma tuuliseima suvega kohas saab ka pwa ajaks nädalase tuuleaugu tekitada, no problem!

üle nädala siis esimest korda vees, igasugune vorm täiesti kadunud, lisaks sisendasid tuntavalt ärevust kaldal passivate eestlaste silmapaarid..

teisel triibul juhtus midagi fenomenaalset, tegin table topist mingisuguse table topi ja forwardi vahepealse asja. loomulikult kogemata. õhus lõid kõik kemikaalid möllama, see forwardisse keeramine oli tegelt maailmamõnus tunne.. mõnu jätkus küll vaid pooleks sekundiks, siis võttis võimust teadmine, et maandun täpselt asjadele otsa. arvestasin juba puruks ribide ja muu naljaga, aga mingil imemoel leidus laua ahtri ja taglase vahelt täpselt paras pilu, kuhu sai ilma igasuguse kriimuta laskuda. trapets vist sai taglase käest väikse vopsu, aga see ei teinud tüli. kokkuvõttes siis tohutult äge manööver, mida korrata ei tahaks.

üldiselt lainet väga polnud, suuresti triibutasin niisama. sõidan nüüd 32-tolliste trapetsiotsadega, mis tahavad suti harjumist.. esialgu tundub kõik kuidagi ligadi-logadi..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar