laupäev, 20. juuli 2013

mr. floaty

pozo | 3,6/75 | 2h

tuul parajalt puhanguline, pinnast väga laineks kutsuda ei saanud.. kuna mitte midagi muud teha ei viitsinud, siis läksin lõuna paiku kõrgvee ajal vette.. seega väga ilusat lainet ei oodanudki ja enamasti olid sellised täitsa pandavad suured künkad, mitte päris tsopp.

tuulel kohati augud sees ja siis vastukaaluks jälle ülehelikiirusel triibud.. selle kiiruse pealt siis suvalise mätta pealt väike jala nõks ja oiiii kui pikad hüpped tulid.. kui mu õhus püsimise rekord ei purunenud, siis olin sellele väga lähedal..

kolm bäki proovi. esimene korralikult üle keeratud, saba peale peaaegu flätilt maha. eile täiesti ära tambitud ja hellakene jalatald sai kohe alustuseks uue heleda laksu. teine katse ilges ülepurjes, aga üks pwa tüdruk vaatas ja ei saand proovimata jätta. küll ma sudisin purjega õhus, et üle ei keeraks ja ei keeranudki.. eile juba tekkis tunne, et suudan õhus natuke asju enda kasuks mõjutada ja purje abil pöörlemist kontrollida.. kolmas katse jälle täiesti üle keeratud. pisike ramp oli ja keerasin igaks juhuks jõuliselt kohe alguses. hakkasin juba ennetavalt jala pärast kiljuma, aga õnneks libises laud alt mõnusalt läbi ja talt ei plahvatanud.

rohkem bäki materjali polnd, ma otsisin kogu aeg, ausõna. tegelt üks oli, selle raiskasin table topi peale, sest ei tulnud tol hetkel selle peale, et sealt bäkki teha.

kalda all veivata väga ei saanud, tegin võimalusel spocki. kõik-kõik korrad lasin hüpates taglasest lahti ja see kukkus vette.. hüpe korralik, ootasin seal siis kuni libisemise lõpuni, et äkki tuleb taglas ise üles, aga ei tulnud..

väheke väsinud olemine on nüüd..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar