esmaspäev, 1. juuli 2013

freestyle-wave

lõunasessioon arinagas | 5,0/100 | 1h30min

pozos oli vaevu viiese ilm ja flätt. läksin tegin arinagas aega parjaks kuni tuul tõuseb.

algul ei saanud viiesega kogu aeg käima, lõpuks oli pigem üle. laua välja hüppamine on kuidagi väga imelikult katki nüüd, aga see-eest on keha kuidagi osavaks läinud ja oskas kõik väärakalt hüpatud asjad ära päästa. väga kift sess oli. spokid tulevad suht vabalt mõlemal käel..


õhtupoolik staaridega pozos | 4,2/75 | 1h30min

õhtuks oligi ka pozos tuul ja laine ilusti olemas. ma olin küll päevasest vabastiilist ja hommikusest üldkehalisest nii makaron, et väga särada ei suutnud. aga sain natuke veivata ja paar korda bäkki üle keerata. viimase krässi peale viipas albert ka käega, et peab lauaga maandudes rohkem sukelduma..

ilge liiklusummik oli, umbes 40 purje lugesin kokku.. enamvähem pooled nendest olid pwa vennad.. praktselt kõik tegijad olid korraga vees.. ja krt see köster on neist ikka kõige lollim.. läheb kalda alt, pole veel korralikult glissiski, viskab bäkki, laseb üleval käe lahti. maandub perfektselt, ise haigutab, siis sudib laua käima, laseb 7 meetrit hiljem järgmise laine peal veel ühe samasuguse bäki, maandub taas perfektselt ja siis tõstab lõpuks igavusest esimese käe poomi peale tagasi, mis terve selle aja niisama rippus.. tavalist foorwardit ta ka enam vist üldse ei oska.. laseb tsopi pealt ka tuublit.. :( sisse tulles proovis laine peal mingit willy skipperiga kombineeritud asja.. seda ma teda ära tegemas ei näinud, ei tea, mis sellest tulema peab..

nutt tuleb peale, kui neid tegelasi vaadata.. peab vist veel umbes 15 aastat harjutama, et ka nii sõita.. aga tahaks kohe..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar