teisipäev, 23. juuli 2013

rändom randumine

pozo | 4,2/75 | 30min

kaldal tundus natuke tuuline ja puhanguline. neljane kokku.

tuulel korralikud augud sees. tegin paar ringi ja siis jõudsin teadmisele, et praegu kohe on väga vajalik täpiks ära sõita. äkki on kaugemal rohkem ja ühtlasemalt. enamus purjed olidki pigem kaugel väljas. tegin ennast siis täpiks, kukkusin glissist alla ja proovisin ilma tuuleta gybe'i. õnnestus.

käima saamine aga enam ei õnnestunud. kui siis kohati allalainet, aga kaotasin kiirelt kõrgust ja suht ruttu sain aru, et kui tuul ka tekib, ei sõida enam ühe joonega koju ära. keerasin punkri juures otsa ringi, lasin hädise käiguga korra veel mere poole ja kui tagasi kalda alla jõudsin ei saanud aru, et ma grammigi ülespoole saanud oleks. üks tiksumise ring veel merele ja nüüd olin juba tublisti veel allpool. otsustasin randuda. natuke veel allpool sellest kohast, kust umbes täpselt nädal tagasi kõu asjadega mööda kallast jalutas. teise punkri kõrval.

kõu rääkis tookord liivapõhjast. mina taolist ei kohanud ja tulin päris terava vulkaanilise riifi peale. see sattus silma ette päris järsku ja vaevu jõudsin hädaseljaka teha ja uimed taeva poole kruttida.

sain tervelt ja täitsa kerge vaevaga kaldale, edasi kulus kokku pool tundi lahtirigamise, tagasi jalutamise ja uuesti kokkurigamise peale. sest poole jalutamise peal jälle tõstis tublisti nii, et lauda oli pea võimatu kaenlas hoida.. vaatasin terve tee, kuidas kõik kihutavad ja tribüünide eest uuesti innukalt vette.

10 mintsa vist proovisin, siis andsin alla. suured tiksumise augud sees, kohati ei saanud veest startidagi.. pikemat ujumist enam orgunnida ei viitsinud ja purje vahetamise isu ka ei tekkinud.. koju kükke tegema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar