neljapäev, 25. juuli 2013

gybe'n'go

pozo | 3,6/75 | 30min

väga keerulised tingimused. laineks neid asju väga kutsuda ei saanud. olid mingid enamvähem künkad, mis olid ümbritsetud suti tsopise pinnasega. ja tuul oli kreisinärviline. mõlemas otsas ja pärast iga väikest hüpet oli vaja käima sudida ja käigu peal pidi ka jubedalt läbi tuule vajumise ja katapulteerumise vahel võimlema. paremaga lendaski korra laud suvalisest tsopist natuke õhku ja keeras külje ette. suht võigas kräss. pool tundi kannatasin, siis tulin maha, sest ei osanud seal midagi teha.

tegijate pealt paistis ka, ete konditsioon polnud kiita.. victor tegi vaid aeg-ajalt mõne üksiku backluubi või ühekordse forwardi..


pozo | 5,0/75 | 1h

terve ülejäänud päeva ootasin paremaid tingimusi, aga lainet ei tulnudki ja tuul suti vajus.. olin juba loobunud, aga sattusin õhtul korra õue, viskasin pilgu merele ja otsustasin ikka peale minna. niisama kimama.

veerand üheksa vette ja suht täitsa pimedani. täpselt tunniks jätkus viiesele, alguses oli pigem 4,5-4,2 tuul.. vesi madal ja totaalselt sile.

väga mõnus oli lihtsalt kihutada. edasi ja tagasi, edasi ja tagasi. glissis gybe'id. paar korda pidi vette hüppama, et palav ei oleks.. vaatasin, kuidas päike mäe taha kukkus ja oranž taevas tumesiniseks muutus ja tähed paistma hakkasid..

kuu oli kõik vee nii totaalselt minema vedanud, et sain mööda liiva kuivale jalutada. üliluks võrreldes tavapärase jalakilleriga..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar