pühapäev, 14. august 2011

pühapäev

kräsuli | 5,0/100 | 3h

püünsis viiestega peale, natuke tiksumist, suurem osa glissis krüss kräsuli alla. algul oli pigem vähe, aga käima sai, tuul vaikselt-vaikselt tõstis kogu aeg ja lõpupoole oli täitsa planguks tõmmatud viiene ainult natuke üle. kui lähenesime, tõmbasid 2-3 purje sealt uttu, seega olime ainukesed purjed, mõned lohed seltsiks.

täna jäi triip natuke liiga lühikeseks, et mõlema käega korraga trenni teha ja vahepeal kui proovisin, siis paremaga ei meeldinud see veepind üldse. väga kehvalt lahenesid igasugused katsed. tegin siis puhtalt vasaku vulcani sessiooni. kohe esimesed kaks katset tulid muhedalt ära ja väga ilusaid kontrollitud vulcaneid tuli julged 10 tükki. nüüd on juba haridustase selline, et tunnen lauda veest välja sikutades kohe ära, kas ja kui vulcan mingist katsest tuleb. kui tuul kõvaks läks, hakkas laud vägisi spocki minema.

paremaga proovisin palju switchis heli-tacki, mida pole vist nii kõva tuulega teinud. päris ilusti tuli.

olime lõpuks ülekeedetud pelmeenid ja kui hakkasid sellised mäsad tulema, mis olid vaatamata kõvale tuulele sadade meetrite kaugusele kuulda, hakkasime kojumineku peale mõtlema. seekord tõmbasime karidest suure kaarega mööda ja saime umbes veerand tunniga ühe joonega püünsis kaldale.

väga äge sessioon ja eriti rõõmsaks tegi see, et vist ikka ongi nii, et harjutamine teeb meistriks. vasakuga vulcan on suht kodustatud ja rutiinne asi juba..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar