esmaspäev, 8. august 2011

kräsuli laager

kräsuli | 6,5/100 | 2h

püünsis vette, aga seal lombis ei saanud suurt purje korralikult käima. lisaks lõputu kogus salatit. tõmbasin kohe kräsuli alla ära ja aiai, kui mõnus seal üksinda lasta oli. kaugelt paistis ca 25-30 püünsi basseini külge kinnitatud lohet, lisaks teised samapalju püünsi-aegna liinil kulgevaid slalomiste.

sain korraliku tunnikese paraja tuulega vulcani trenni teha. esimest korda sain korralikult rakendada robi isa räägitud tarkust, et laud tuleb jõulise jalaliigutusega keerdu ajada ja samal ajal vaja taglast ka kiiremate liigutustega käsutada. ja tunduski nii kuidagi palju õigem see värk. vasakuga tegin karbitäie vulcaneid ära, paremaga päris ära ei tulnud, aga väga ligilähedasi oli mitu.

pärast ühte vasakut vulcanit jätsin jalad switchis aasadesse ja ajasin laua glissi. esimest korda elus switchis glissis. väga huvitav ja täitsa väsitav..

tagasi püünsisse tiksudes sõitsin kenasti karidele. läksin eelmise korraga sama joontpidi, ja mingi hetk nägin paari meetri kaugusel endast mere pool kivi. enda arvates olin kõikidest kividest ise mere pool. aga see arvamus ei põhinenud mingil teadusel vaid oli lambist võetud. ja siis järgmine hetk sõitsin ise uime kivisse ja sisse kukkudes sain aru, et tegemist suuremat sorti kivipõlluga, mitte paari üksiku kolliga. järgmine kord tuleb veel kõvasti rohkem lääne poolt minna..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar