pühapäev, 28. august 2011

hea saaremaa

nasva liivakaevandus | 5,0/100 | 2h30min

tegelt mitte hea. pigem maailmaparim saaremaa. nasva sadamast läänepool liivakaevanduse megafläti peal. natuke kahtlustan, et ma pole varem nii hea setiga nii heades tingimustes sõitnud. sain siimult sajase gaastra rdm masti ja ajasin selle oma 5,0 manicu sisse. pisut lömmise ninaga jp freestyle pro ja sellele omatehtud custom 18cm uim alla. tuult keskmiselt 14 m/s. viiene oli tegelt parasjagu üle, aga 4,4 andsin rihole ja tal oleks viiesega veel kehvem olnud. segane sõitis kaks ja pool tundi 200-liitrise lauaga ilma trapetsita. ajas seda glissi ka pidevalt. kust võetakse selline loomajõud?

tingimuste laitmatust näitab ehk ka see, et esimene katse vasakuga produtseeris spocki. kokku tegin vist 3 spocki pluss üks selline, kus selg korra vett puudutas, aga põhimõttselt tuli see ka ära. vulcan vasakuga väga ei tulnud, vist ainult 1-2 tuli, kui sedagi.. korralikus ülepurjes oli raske tagurpidi libisemist kontrolli alla saada ja tahtis alati spocki minna ja enamasti tuli mingi vahepealne asi.

aga paremaga lajatasin ca 7-8 väga-väga ilusat vulcanit. enne tänast olin neid teinud kokku täpselt ühe eksemplari. spocki veel ei proovinud.

kui saaks kolm korda nädalas sellistes tingimustes sõita, siis hakkaks nutma.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar