laupäev, 27. august 2011

paha saaremaa

nasva | 6,5/100 | 2h30min

enamvähem divast otse nasvale.. kagutuul.. mõistagi (tasa)kaaluta olek terve päev..

algul sai mingis mõistusevastases optimismipuhangus viiene manic rigatud. tegelt sai vaevu kuuepoolesega sõitma nagu hiljem selgus. harjutasin algul vulcanit. paremaga ei tulnd midagi, vasakuga mõned tulid. natuke väikseid hüppeid kah, sest lainet sai hea nurga all võtta. palju ka niisama triibutamist uime küljes tilbendava pasa peale vihastamist.

läksin algul maailma esimest korda oma isetehtud 18-sentimeetrise uimega peale ja jätsin selle ka siis külge kui suure purje panin. sõidu asendit tuli ikka tohutult esimese jala peale ajada, et natukenegi spinnist pääseda. aga täitsa sõidetav. vulcanisse jälle lauda ajada totaalselt mõnus..

mingi hetk oli vaja proovida lainest kõrgele otse üles hüpata ja siis üleval super-air-vulcanit sooritada. sooritasin. sadasin ülevalt horisontaalse kehaga alla ja panin sellise kõhuka, et lõug käis vastu kukalt. oligi selline avarii, et lõug sai vette kukkumisest haiget. hiljem kaldal avastasin ka, et olin vist sellesama soorituse käigus laua nina trapetsini vees põhja hüpanud. peatselt lähevad klaasriide-ja-epo-peole kutsed välja.

kui kaldal asjad kokku pakkinud olime, tõusis tuul. siimud ja vanake kõu läksid uuesti vette, mina rihoga koju. kuskilt otsast ei leidnud jaksu, et veel sõita.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar