laupäev, 6. august 2011

el vulcan del paremhalss

harilaid | 5,0/100 | 3h

ilusa laupäevahommik. tuult prognoosist natuke vähem. terve aeg oli ühtlaselt viiesele natuke vähe, aga ei raatsinud suurt panna. siim näitas harilaiul sileda vee kohta. puhus edelast, mis lubas põiki 250meetrist triipu teha. lõunatuulega saaks seal basseinis pikkupidi sõita ja oleks veel lahedam. vesi sõidutsoonis julgelt üle pea, kaldad väga järsud — nagu karjääris sõidaks. kahjuks oli rohtu väga palju ja mina tulingi sealt lõpuks suure vihaga ära, sest iga kord, kui tuult glissi jaoks oli, lohises mingi tuletõrjevoolik jälle sabas..

vaatamata kehvapoolsele tuulele ja uime taga olevale põõsale tegi tuju natuke väga rõõmsaks asjaolu, et sain paremaga vulcani tehtud. üks tuli ja see oli väga ilus ja korralik. pärast seda sai ainult mõned korrad veel proovida, sest kas ei olnud tuult või hoiti uime vee alt kinni. vasakuga tegin ka mõned, millest üks tundus suht ideaalilähedane. see oligi kohe esimene katse esimese triibu lõpus seal siledas basseinis. need kümme sekundit olin proff.

basseini kirdenurk läheb väga madalaks ja on munakivisillutisega. kui muru peale vihastasin ja basseinist minekut tegema hakkasin, läksin sinna liiga lähedale torkima ja suutsin ühe vulcanikatse selili ca 30 sentimeetri sügavusse vette maanduda. nii madal oli, et sealt startida ei saanud, uim kivide vahel kinni. imekombel ei saanud mingil määral viga, sest kukkusin täiesti flätilt selili ja kivid ainult silitasid õrnalt selga ja pead. oleks tagumiku punni ajanud või käe ette pannud või midagi, oleks päris nutuseks läinud see pidu..

basseinist tagasi tulles tegime natuke rannas kalda ees vaese mehe veivamist. tuult nii nappis, et ainult sisse sõites sai lainest alla keerates käima..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar