kolmapäev, 23. september 2009

parem läks paremaks

püünsi | 5,0/72 | 2h30min

õhk liikus umbes sada meetrit sekundis. ei hakanud üldse suurt lauda koti seest välja sikutamagi. pisike laud ja täiesti planguks tõmmatud viiene olid minu jaoks väga mõnus komplekt. ees basseinis tohutu chop, milles midagi teha polnud, niiet tegin ülipikki triipe basseini ja aegna vahel.

kõige ägedam tänase juures oli see, et õppisin paremaga lendama. varem olin mõned poolvägisi lennud teinud, aga põhimõtteliselt ei osanud üldse. otsustasin, et hakkan aktiivselt paremaga hüppenukke otsima ja harjutama. absull ei kujutanud ette, et kontrollitud hüpped nii ruttu tulema hakkavad.. eeldasin, et see võtab suurusjärk pool aastat aega enne kui natukenegi mingile tasemele saan, aga tänase päeva lõpuks tulid täiesti kontrolli all vägagi suured hüpped lõdvalt. ülilahe. pärast hakkasin juba igasuguseid vastutuule hüppeid provotseerima ja tegin nurgakivi juures laine seljast allatuult ilusaid chop hoppe.. kift.

teise asjana leiutasin, et olin varem vasakuga täitsa koledaid hüppeid teinud, sest ei sirutanud esimest jalga kunagi ette välja vaid tõmbasin koos tagumisega krõnksu enda alla. nüüd proovisin jala sirutamist ja nii on tõesti poole ägedam. sirutamine keerab eriti hästi laua maandumiseks õigesse asendisse, mis vähendab spinni ja lubab maandudes täiskäigul edasi sõita. väga muhe.

kui praktiliselt ilma puhkepausita kaks-ja-pool tundi trenni tehtud, ajasin ennast meelega veest välja. selline rajuilm raputab muidu nii läbi, et öösel ei saa magada ja kõik pahad asjad. homme jälle. kui asjad kokku sain, pidin veel auto katuseraami küljest õunakoogi tükikese lahti monteerima - on sulle kunagi nii juhtunud, et torm lennutab statoili õunapiruka su auto katuseraami vahele? arvestades tuule suunda, pidi see rootsist tulema.. täitsa kreisi.. aga maitses väääga hää :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar