laupäev, 26. september 2009

pilpad taga

püünsi | 5,0/99 6,5/99 | 1h40min

tuul tegi pisut vigureid, niiet alguses sain 20 mintsa väikse purjega sõita ja siis jäi väga väheks. kiire rigamisharjutus ja suure purjega välja. esimesel triibul oli isegi suurele nats vähe, teine triip oli paras, kolmas-neljas olid juba nii üle, et backwindedit teha ei julgenud. tundus, et ikkagi jääb puhuma ja monteerisin uuesti väikse purje külge.

ilusat hüppelainet praktiliselt ei olnud, sest vesi oli nii kõrge, et madalikud suutsid tavapärasest kehvemini sissetulevat lainetust neutraliseerida. niiet ühtegi sellist hetke ei tekkinud, kus tõsisemalt forwardi peale mõelnud oleks. niisama hüppeid sai tehtud, need tulid täna suuremas osas kuidagi vildakad ja lubamatult paljud maandusin spinnis. kuni suutsin ühest nukist päris kõrgele üles lennata ja siis sealt taaskord viltu alla kukkuda. ma ei saand aru, kas lendasin näoli vette või purjesse, aga kohe pärast mäsa sain aru, et puri on vees kuidagi väga lontis.. essana kartsin, et mast pooleks, aga kontrolli käigus selgus, et mast lausa nii tugev ja terve, et oli ennast purje topist läbi pressinud. märkimisväärselt ebameeldiv.

sain veestardi tehtud ja ühe joonega õigesse kohta kaldale ära sõita. eks nüüd saab uurida, kuidas purje topi parandamine või vahetamine välja näeb.. suht kehv ilma väikse purjeta olla, kui järgmised kolm päeva lubab kindlat väikse purje ilma :(

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar