pühapäev, 16. juuni 2013

küte otsas

pozo | 4,2/75 | 1h30min

kuna ma olen nüüd vist juba viimased 15 sessiooni leidnud, et ilgelt kehvad tingimused on, siis aina rohkem paneb mõtlema, kas asi pigem minus.. jälle mõtlesin pikalt-laialt, aga ei suutnud ennast usutavalt süüdistada. mäletan, et eelmine suvi mulle ilgelt meeldis.. ei saa olla, et mulle selline konditsioon meeldis..

täna taas selline tsopp, et hambad valutavad. tuul oli kohati paras tiksumiseks ja siis järgmisel hetkel nii üle ja puhanguline, et puri rapsis käes. kalda all väääga ilusad ja suured laineliinid ilma igasuguse tuuleta. õigemini oli vaheldumisi.. aeg-ajalt tulid lainesetid, siis oli kogu laht ilus, aga tuuleaugus. siis jälle puhus ja pinnas asendus värdjaliku virvendusega.

vasakuga hakkavad tackid tulema.. kui lapikese siledamat pinnast leian, siis tuleb juba suht vabalt..

väsinud olen. kui homme mingit ulmeilusat konditsiooni ei teki, siis tuleb vägisi puhkepäev teha. ja tegelt olen vist pozost ka väsinud.. tuleks mõned korrad kuskil mujal sõitmas käia...

2 kommentaari:

  1. Mõnus lugeda. Kus te seal peale Pozo veel sõitmas käite? Sattusin kunagi eriti vaikse ilmaga lennujaamast veidi põhja poole, Ojos de Garza'sse, ja see oli nii mõnus vaheldus Pozole.

    http://maui.ee/1072

    VastaKustuta
  2. lainet ma polegi siin veel mujal sõitmas käinud. või tegelt talvel olen mõned kilomeetrid pozost lõunapool Juan Grandes käinud, kui tuul lõunast ja edelast oli. siis sai paremaga lainetada.

    vaikse tuulega käin pozost kaks kilomeetrit põhjapool arinagas sileda vee peal vabastiili harjutamas.

    vargasesse tahaks juba minna, ojos de garza tundub esialgu veel liiga õudne. kui siia tulekut planeerima hakkasin, siis õppisin need maui.ee lehe kanaaride kirjeldused kõik pähe..

    VastaKustuta