laupäev, 22. juuni 2013

hävitaja

hommikupozo | 3,3/75 | 30 min

keerulised tingimused. passisin 25 mintsa kaldal ja analüüsisin, mis purje võtta. kuna analüüsi ajal oli 3,3 poolautomaatselt poolenisti kokku läinud, läksin sellega. tuul väga puhanguline, kohati oli suti üle, enamasti oli liiga vähe. kaldale tuli kogu aeg ilusat lainet, sellelt hüppamiseks käima polnud võimalik saada.

leidsin ühe bäki kuskil kaugemal, see läks samasse auku nagu kõik viimaste päevade omad.

ülejäänu oli lihtsalt triibutamine ja närvide kulutamine.


õhtupozo | 3,7/75 | 1h

eriti keerulised tingimused. kalda alla tulid järjest ja lakkamatult ülivõimsad lained, tuult seal aga ei olnud. väljas oli kolmseitsmele enamasti hästi, aga endiselt väga puhanguline.

jälle täpselt üks bäki katse, otseloomulikult üle keeratud.

taga oli mõttetu sõita, sest seal polnud suurt midagi teha, kalda alla tulles said proovida ühte lainet sõita (täiesti ilma tuuleta) ja siis pidid niidukite armeest läbi tiksuma. üliüksikud korrad, kui ilma ujumata välja sain. kui ka kuidagi natuke käima said, pani laine uuesti seisma ja sättis valmis järgmise laine jaoks. kui järgmise laine ka kuidagi ära tudisesid, siis murdis üks järgnevast viiest, olenevalt sellest, millal jõud otsa lõppes..

täna ujusid pwa proffid ja kohalikud kunnid ka käest läinud asjadele järele.. daidat saatis selline ebaõnn, et sai kaks korda kaldaveest asju toomas käia, mõlemal korral ujus esimese minuti täpselt ühe koha peal.. väga korralik hoovus oli täna keset lahte. klaas voget roomas veest välja keskelt pooleks järgmise aasta fanatic quadiga. mingi vend tuli pooleks mastiga. mina hüppasin pea ees läbi purje nii, et ainult mastitasku hoidis kahte poolikut teineteise küljes.

mitte kõige ägedam päev. prognoos midagi head edasiseks ei luba. elu on hukas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar