neljapäev, 20. juuni 2013

pozo töötab

pozo | 3,7/75 | 1h30min

suvi on täiega käes. üks ilus ilm ajab teist taga. algul oli kolmseitse okei (juba kaldal igast otsast täiesti sirgeks tõmmatud), viimane kolmveerand tundi oli päris haigelt üle. aga kuna suured randuvad lained sodisid kalda all parasjagu tuule ära ja sealt ei saanud alati hästi minema, siis ei tahtnud väga väiksemaks ka vahetada.

veivata oli suti kehv, sest peaaegu alati läks cutbacki ajaks puri nii tuult täis, et ainukesed kaks võimalikku manöövrit olid kas lasta puri lahti ja teha gybe või proovida vägisi cutbacki ja ameleda kõhuli purje otsas vahu sees. side-onshore sucks! aga natuke siiski sai ka maiustada.

bäkluubi-lauri on ka nüüd tagasi. viis-kuus katset, kõigil hüpe ilus, tagumist kätt tahapoole ei nihutanud ja kõigil katsetel maandusin tagumine käsi lahti. laua saan ilusti maha, aga ühe käega hoides tasakaal kaob ja panen tagumiku mere põhja. midagi teen ma ikkagi valesti, sest nii palju kui aru saan, siis peaks puri alles maandudes looma jõuga vedama hakkama. aga mul tõmmatakse juba õhus asjad käest ära. vist keeran suti liiga üle..

ühel katsel läksin õite uljaks ja proovisin mingit sellist varianti, kus ei lenda otse üles - otse alla vaid terve lennu liigud vaikselt allatuult.. ilmselgelt ma ei oska seda hästi seletada, aga pozowindsi purjerätsep dani teeb selliseid ilgelt ilusaid.. maandusin suht koledasti ja pälvisin ka kubemepiirkonna mõnetise pahameele.. aga see oli juba ülejärgmisel triibul unustatud ajalugu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar