teisipäev, 9. aprill 2013

närvirakk

vaese mehe pozo | 5,0/74 | 3h15min

no okei okei. plussi ei saanud, aga vähemalt vana võla sai suures osas tasa..

olukord oli siin viimasel ajal juba päris pingeliseks kujunemas.. kogu küla rahvas käis värisevate käte ja nõutute nägudega ringi.. kes palvetas, kes ropendas... täna siis tuli lõpuks väike tuuleiil ja lubati purjes jõudu tunda. mina seda ühestki prognoosist välja lugeda ei osanud.

täpselt kõrgveega peale (oleks pidand hiljem minema, aga ei julgenud oodata), algul täiesti sile vesi, õhk viiesele paras. aja pikku tuul vaikselt tõusis ja vee taandudes tekkis ka pinnale mingi amplituud. lisaks korraliku laine puudumisele oli ka laine tuulega praktiliselt samast suunast, nii et üksikud vägistatud chop-hopid ja üldiselt ikkagi maailma kõige tavalisem triibutamine. aga vähemalt triibutada sai! korralikult paueris, jahedatega võidu.

jahedad umbes kahe tunni peal välja, ise lasin rohkem kui tunni pikkuseks kujunenud pooltunnikese veel. lõpus oli tuul juba peaaegu neljast väärt ja vaikselt hakkas ka pisikest lainet kergitama, aga lainele lähenemise nurk ei läinud ikkagi väga heaks ja ta oli ka suht tsopine..

nuriseda ei tohi. lähiajalugu arvesse võttes oli see niisama vee peal kiirustamine ka ikkagi väga magus värk.. jess!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar