neljapäev, 11. aprill 2013

mõttetu kruiis 2

lahjapozo | 5,0/72 | 2h

ennustati head, ei tulnud head. kõrgvesi keset päeva, otsustasime hommikul tööd teha (mina tööd, jahe turisti-duo facebookis) ja pigem õhtul minna, siis pidi ka natuke vauhti lisama..

kaldapealsele jõudes nägin prognoosist pimestatuna valiku kohta, et kas neljane või viiene. aga kui silmad üleni lahti tegin, siis oli ikka ilmselge viiese ilm. ja ei mingit lainet.

suht nagu üleeile - niisama triibutamiseks jätkus tuult hästi, aga pinnas selline, et muhvigi teha polnud. käisin ka täitsa punkri juures, seal mõned viskasid puusa kõrguse laine pealt bäkki, mina ei näinud ühtegi bäki lainet ja taas ei saanud lainele hea nurga alt ligi. kui mingi natukenegi laine tuli ja nurka ka oli, siis oli laine nii tsopine, et mingi väike küngas jõudis laua enne ülemise servani jõudmist juba välja hüpitada ja lihtsalt lendasin üle rambi tipu.. vähe ei ajand närvi vä..

lõpuks hakkasin lihtsalt vulcanit-spokki raiuma. isegi täitsa tulid välja mõned. nii paremal kui vasakul. pisikese lauaga tundub overpoweris kuidagi lihtsam. paneb mõtlema, kas peaks ikka stiili jaoks ka mingi väiksema sõiduki vaatama..

viimane triip prõksumise ja ragina saatel. päris äge ja isegi naljakas oli sõita lauaga, mis sellist häält teeb, et nüüdkohe läheb pooleks. panin ennast juba krässi asendisse valmis ja katsusin hästi pehmelt sõita ja õnneks pidas kaldani vastu. kaldal väike inspekteerimine. see pragu, mis mul vasaku jala kanna alt juba kuid tagasi põhja alla uuristunud oli, ei olnud enam pragu. umbes postkaardi suurune tükk oli laua alt kadunud, laud nii vett täis, et mäest üles tassimine oli paras trenn.

ootasin juba ammu, millal ta plahvatab ja hea meel, et see kuskil keset ookeani või keset raju ilmaga visatud bäkki ei juhtunud.

homsest siis quadide test või alternatiivina saab ka uunikum-fanaatikule uuesti aasad peale kruvida..

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar