pühapäev, 28. aprill 2013

mitme muutujaga võrrand

arinaga | 5,0/100 | 2h

see pleiss oskab üllatada küll. kui arvad, et oled kõik keerulised asjad ära näinud, siis laksab puusalt rahulikult mingi uue kreisinduse. seekord olid puhangud kuidagi pehmed, aga närvilised, tihti nii lühikesed, et ei jõudnud jalga aasa sättida. suuna osas kokkulepe puudus, puhus siit ja sealt. kohati tundus tõesti, et puhub umbes 30-kraadisest sektorist kõikidest suundadest korraga. arinagas ei ole miski võimatu. manöövris ei saanud aru, kuidas purje hoidma peab, et neutraalne oleks. kalda all oli tuulel kurv sees, nii et kui kaldale lähenedes alla keerad, siis keerab tuul kaasa. ja ikka kreisilt palju keeras kaasa.

ja lainetas! mõnikord on tõusva veega vaikselt ikka kõigutanud, aga täna oli eriti mägine. ja ka õrna tuule keerutus oli väljakutse, sest kogu aeg pidi arvutama, kas järgmised 3 sekundit puhub, kui palju puhub ja kust puhub. ikka nii ufokonditsioon, et kogu aeg ajas naerma. katapuldid igat pidi, kalda all vist kukkusin järjest 5 heli-tacki sisse. ühes vulcanis lendasin asjadele niimoodi otsa, et seni pole aru saanud, kuidas see täpselt võimalikuks osutus..

põhimõtteliselt ei osanud täna mitte midagi, aga igav ei hakanud hetkekski ja nalja nabani. isegi vana hea vulcan oli täna võimatu...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar