teisipäev, 22. jaanuar 2013

trapetsiplahvatus

posso | 4,2/74 | 2h15min

päriiiis kift tunne on, kui purjes on reaalselt korralik vedu ja saab sutsu kimada ka..

algul oli vähem tuult, aga neljasega sai kenasti sõita. siis tõstis, läks ilgelt puhanguliseks, laine läks paljupalju suuremaks ja segasemaks.

poole peal plahvatas trapets. ühel hetkel ei olnud kõhu peal asetsevad metalljupid enam nõus käest kinni hoidma.. lukusüsteemi pin vist väändunud või midagi.. aga see selleks, laenasin pozowindsist teise ja sai hakkama.

mõned mõnusamat sorti hüpped tulid, aga enamasti laine ikka nii segane taga pool ja ees ikka see, et tihti ei saanud käima piisavalt. kuigi täna oli vähemalt loto, et kas saab või ei saa, eelmine kord oli raudkindel, et ei saa. üks bäki katse, ei keeranud piisavalt, külg ees vette. aga äge oli ikkagi. suht vägisi proovitud mitte kõige parema laine pealt. rohkem minu võimetega tegelasele võimalusi ei olnud. punkri ette (daida viskas seal pidevalt bäkke ja asju) keeldusin minemast, seal mul kindel karidele sõit..

lainesõidus suured edutibusammud. olen pwa tegelasi vahtides taipama hakanud, et ma võtan laine suuruse kohta ilgelt pika ringi bottomi jaoks.. ja sinna kaob ka hoog. ja raskem lainet murdumise ajal tabada, kui vahepeal ümber maakera ringi ära teed.. hakkasin võimalikult järsult (proovides siiski kiirust säilitada) bottomit tegema ja sain oluliselt rohkem löögile küll. ühe cutbacki ajal käis kõhust lausa sjuuke nigu päris tunne läbi.

homseks lubavad viru hotelli kõrguseid laineid. kõik on ärevil. olgu siis tuult ka, raisk...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar