neljapäev, 24. jaanuar 2013

kanatsaib

pozo | 3,7;4,2/74 | 2h

persse, kui äge päev! veendusin taas, et see planeet kuulub mu vaieldamatute lemmikute hulka..

täna oli graafik vabam, sain paraja veetasemega jaole. esimene napp pooltund kolmesega, mis oli suts lahja, aga sõidetav. krt kus täna oli pärast eilset kreisit kõik nii muhedalt kontrolli all.. laine oli olemas, kõik jutud, aga kolmesega kimamine tundus nii rahulik tšill nagu laseks kuuepoolesega kuskil keset siledust.. varsti siiski natuke vajus, edasi oli neljasele täpselt paras.

lained taas väga suured, ilusamad ja korrapärasemad kui eile, aga ikkagi pidi nipitama, et kalda all peksa ei saaks. mida madalamaks vesi läks, seda keerulisem oli. paar korda sain rongisõitu ja korra ei hoidnud pesutsükli ajal korralikult asjadest kinni ja sain natuke ujuda (krdi sitt on ujuda pikemat otsa kalipsos ja trapetsis!), aga üldiselt haldasin ära kõik, mis ette anti. kui eilse kassi-hiire mängu ajal olin mina alati hiir ja pidin põgenema, siis täna olid rollid kohati vahetuses ja ajasin ise laineid taga. mõned korrad sain bäkki proovida üle saja aasta. viimase maandusin peaaegu ära. õrnalt ka ei saa öelda, et mingit kontrolli veel oleks, aga sel korral sain juba õhus olles aru, mis toimub ja umbes mis hoobasid tulevikus liigutada võiks, et seda protsessi natuke suunama hakata.. igatahes ilgelt äge! palun veel! ei mäleta, et oleks kunagi varem suve nii igatsenud..

kalda ees tulid triigitud lumivalges vahus spock98 asjad täiesti lukuaugust. spock98 on see, kui teed põhimõtteliselt spoki ära (98% või nii) ja siis hakkad juba juubeldama ja pudistad täiesti lõpus taglase käest..

veivata väga ei saanud, kuidagi ei saanud ajastust paika täna.. ja taas oli probleemiks ees sõitev vahusein ,mis võis iga hetk mõne laiba paljastada.. kui kolmesega alguses möllasin, olin praktiliselt ihuüksi. tund hiljem ca 30 purje vees. ise olin loll, et purje vahetasin ja välja rääkisin, millega minna.. muidu nad olekski üles kükitama jäänud..

just eile mõtlesin, et huvitav, millal neid chicken gybe asju küll tehakse.. eile poleks olnd mõtet, sest ilma tuuleta kehv dsaibida ja vahet pole ka, kuhu poole vöör suunatud on, kui nagunii rongiga minek. küll aga tekkis täna olukord, kus kerkis piisavalt kaugel üks ilmselge tsunami (üllatav, et sellest uudistes midagi ei olnud). üks vend oli minust tükk maad eespool, see kadus lupsti sinna porolooni sisse ära. tegin kiirgybe'i ja tuletasin igaks juhuks aegsasti kõik maailma ropud sõnad meelde... mastikõrgune vahupilv toetas põhimõtselt vastu selga, mul polnud veel jalad aasades, aga krt samas oli nii äge, et naerma ajas.. :) peaaegu olekski kõht kõveras kõik ära muffinud, aga sain lõpuks korralikult hoo sisse, aasadesse ja lasin ennast kaldani välja taga ajada..

fantastiline päev! surf on normaalne!

suviiii! tuled vä?

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar