teisipäev, 15. jaanuar 2013

kotkarand

playa del aguila | 4,2/100 | 1h30min

ilge jälitamine. algul paistis pozocam'ist, et seal sutsu tiksuvad.. panin siis ainult vabastiili lauaga arinaga poole jugama, playa del aguilast läbi sõites tundus, et ma väga polegi seal nii kõva tuult näinud.. tee peal kõne pozosse, sealt kiunuti, et maailma kõige ilusam laine, tule-kohe-siia.. lubati ka tuult, aga see tundus piisavalt kahtlane, et ei hakanud koju väikse püssi järele minema.

arinagas vaikus. juba ülevalt kaldalt oli näha, et tavapärane vähene jänku oli täna eriti vähene. passisin paar minutit rannas ja siis kimasin ikkagi kodu lähedale tagasi.

esimest korda siis aguilas vees. see on bahia feliziga põhimõtteliselt sama koht, bahia on lahe idapoolses otsas, aguila läänepoolses. sideshore vasakult. vee pind selline püünsi ja pirita vahepealne. ei olnud sile, lainekoht ammugi mitte, aga tsopp oli selline tehtav, et ei põrutanud kreisilt ja enamasti leidis vabastiili manöövrile ka platsi. kühmu, mille pealt normaalsed inimesed forwardit viskaks, leidus sageli. seal oleks olnud mõnus ca 85-liitrise freewave'iga ja viiese purjega mürada. vabastiilikas jäi ikka suureks ses mõttes, et kiirust väga ei saanud arendada seal vagude vahel..

lainest alla keeratud vulcan tuli mõlemas otsas kenasti, natuke spocki ka. kui tuul jupsima hakkas ja enam väga käima ei saanud, läksin maha. mõnus päev.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar