kolmapäev, 17. juuni 2009

topu originaal

topu | 5,0/99 | 3h10min

tööasjad tegid nii, et jõudsin alles kella kuueks kohale. parkida polnud suurt kuhugi, sest kõik ülejäänud Eesti surfarid olid hommikust saati platsis. kohal oli ka meeldivat tugev ja ühtlane loodetuul ja ilus päikesepaisteline ilm. täpselt nagu päris.

viiene külge ja jooksuga vette. sest päevläbi olid igasugused helistanud, et oii kus topus on äge ja miks ma veel kohal pole.. äärmiselt kahetsusväärne.

ees oli suht rõve chop ja mingi jube slallirada, niiet kimasin kohe taha ära. pugesin seal kõige kaugemasse soppi ühe friistailerite karja külje alla. väga äge oli. algas mõlemal halsil down360 trenn. ilgelt kifft, et neid nüüd mõlema käega teha saab :) ja mõlemaga tulid väga ilusad.

mingi hetk tõmbasid friistailerid uttu ja kuna kõik maailma inimesed olid päevläbi surfamisest väsinud ja ammu kaldal, jäin tagumisse otsa ihuüksi. see ei tundunud väga hea variant nii suure tuule ja natuke tundmatu veega niiet läksin ka ette ära. muide taga sai paremaga väga palju bump&jump'i ka tehtud ja tuli üks ilgelt ilus perfektse asendiga hüppekene ka. vasakuga proovisin ka natuke, aga see ikka täitsa võimatu.

ees sai lihtsalt chopi sees gybe'i harjutatud, sekka mõned pisihüpped. hiljem ka duck-gybe'id ja down360-d, aga väsimus oli sees. pärast ütles vabamets, et isegi kaldalt oli näha, et poiss väsind, sest ükski asi enam korralikult välja ei tulnud.

aga tuul jäi puhuma. üliharv juhus, kui tuult jätkus kauemaks kui sõitjaid.

Lauri Tibbo

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar